Resultats de la cerca frase exacta: 914

151. pasterada
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pasta que es fa d'un cop a la pastera. Pasta mal aplicada. Porció de calç i d'arena que es pasta d'una vegada. Combinació, preparació, etc., no reeixida. Qui vols que se la mengi, aquesta pasterada? [...]
152. tortell
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pastís de pasta fullada o una altra pasta, en forma de cèrcol, amb pinyons i fruita confitada o farcit de nata, de massapà, de cabell d'àngel, de crema, etc. En heràld., borlet que envolta el cap de moro. [...]
153. crespell
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Bunyol prim de pasta dolça. [...]
154. emportinar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Encofinar . Emportinar pasta d'oliva. [...]
155. maurador
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Taulell on es maura la pasta. [...]
156. amanida de pasta amb gambes
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
157. amanida de pasta amb taronja
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
158. amanida de pasta de colors
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
159. amanida de pasta i llagostins
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
160. cabdells amb pasta d'anxoves
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  16 / 92 
<< Anterior  Pàgina  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  Següent >>