81.
al·lèrgia a la carn de vedella
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
[...]
|
82.
carn no apta per al consum
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Carn procedent d'una canal declarada no apta en la inspecció post mortem, o que presenta signes evidents d'alteració o contaminació que suposen un risc per al consumidor. [...]
|
83.
dermatitis de contacte provocada per carn
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
[...]
|
84.
escapció
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Tros de carn, de peix, etc., que es ven a més baix preu. Escapça 1 . [...]
|
85.
omofàgia
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Habitud de menjar carn crua. En algunes cultures, sacrifici ritual seguit d'ingestió de carn crua. [...]
|
86.
palpís
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Tros de carn sense os, especialment l'obtingut de la cuixa del xai. Tou de carn. [...]
|
87.
carnívor -a
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que menja carn, especialment que s'alimenta principalment o exclusivament de carn. Animals carnívors. Ordre de mamífers placentaris integrat per individus amb ullals molt desenvolupats i queixals que els permeten de triturar la carn i trencar els ossos de les preses. Individu d'aquest [...]
|
88.
embotit
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Acció d'embotir; l'efecte. Budell, bufeta o embolcall sintètic, farcit de carn, generalment de porc, capolada. [...]
|
89.
carnissada
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Menjada de carn. [...]
|
90.
encarnat
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Color de carn. [...]
|