Resultats de la cerca frase exacta: 195

Diccionaris terminològics
81. tête-de-moine [fr]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada semicuita, molt aromàtic, que es presenta en forma circular, originari del cantó suís de Berna. [...]
82. gloucester [en]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada molt ferma, madurat durant un període de dos mesos, originari de la ciutat anglesa de Gloucester. [...]
83. havarti
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada i no cuita, tova i flexible, amb ulls petits, de gust suau i aromàtic, originari de Dinamarca. [...]
84. salers
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet de llet crua de vaca, de pasta premsada no cuita i crosta seca, espessa i florida, originari de la regió francesa de l'Alvèrnia. [...]
85. tremolosa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la vida
 [...]
86. asiago [it]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta ferma semicuita i maduració mitjana, que se sol presentar en peces grosses, originari de la ciutat italiana d'Asiago. [...]
87. formatge de raclet
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada i textura cremosa, madurat durant un període de tres a quatre mesos, amb gust dolç i lleugerament cítric. [...]
88. tolko
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta cremosa, que sovint es presenta decorat amb altres aliments, principalment amb trossos de fruita o espècies, originari de Dinamarca. [...]
89. tomino [it]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge tendre fet amb llet de vaca, cabra o ovella, o una barreja, de pasta de color grogós, gust dolç i una mica picant i crosta menjable. [...]
90. camembert
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta ferma i flexible de color blanc groguenc, de crosta florida de color blanc, que adquireix un gust fort quan madura. [...]
Pàgines  9 / 20 
<< Anterior  Pàgina  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  Següent >>