81.
electuari
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Preparació farmacèutica feta amb pólvores, polpes, etc., barrejades amb mel, xarop o un altre component, formant una massa pastosa. [...]
|
82.
brescam
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Bresca sense mel. [...]
|
83.
mel·lificar
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Les abelles, fer mel. [...]
|
84.
amelar-se
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Esdevenir dolç com la mel. [...]
|
85.
fructosa
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Cetohexosa que es dona en estat lliure, juntament amb la glucosa i la sacarosa, en la fruita i la mel, i combinada en alguns oligosacàrids. [...]
|
86.
amanida de tardor amb vinagreta de mel
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
87.
amanida del temps amb vinagreta de mel
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
88.
copa de nata amb nous i mel
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
89.
costelles de xai amb mel d'Eivissa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
90.
cruixent de bacallà amb mel de sidra
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|