Resultats de la cerca frase exacta: 260

91. batre
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Remenar enèrgicament, a cops de forquilla o batedor o amb un aparell, un preparat líquid o pastós fins a aconseguir una determinada textura. [...]
92. esrom
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada semidura, textura flexible, gust lleugerament àcid i presentat amb forma rectangular, originari de Dinamarca. [...]
93. envelliment
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
Procés de canvi en l'estructura cristal·lina o en la textura d'un material com a conseqüència de l'exposició perllongada a temperatures elevades. [...]
94. brownie [en]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Pastís de xocolata i nous o una altra mena de fruita seca, amb textura de bescuit, que se sol servir en porcions quadrades o rectangulars. [...]
95. shader [en]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Comunicació. Audiovisuals
Programa que determina l'aparença general d'un objecte gràfic de manera algorísmica, amb els corresponents efectes de superfície de color, llum, ombra o textura. [...]
96. kasseri
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
97. panet al vapor xinès
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Panet de farina de blat característic del nord de la Xina, sense crosta i de textura suau i esponjosa, que s'elabora coent la pasta al vapor. [...]
98. mapatge de relleu
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Comunicació. Audiovisuals
Tècnica d'il·luminació consistent a aplicar un mapa de textura d'aspecte irregular sobre un objecte gràfic en 3D a fi de simular un efecte de rugositat. [...]
99. bergkäse [de]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta dura cuita, madurat durant un període de tres a nou mesos, de textura elàstica, gust fort i aroma intensa, originari dels Alps. [...]
100. kaixkaval
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca o d'ovella, de pasta dura, textura granulosa i gust suau quan és jove, i fort i picant quan és vell, originari de Bulgària. [...]
Pàgines  10 / 26 
<< Anterior  Pàgina  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Següent >>