31.
peus de porc amb salsa de picada i bolets
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
32.
hamburguesa
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Porció de carn picada, lleugerament premsada, de forma arrodonida i plana, que se serveix fregida o a la planxa. [...]
|
33.
sobrellit
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Superfície inferior d'una pedra picada, que descansa sobre la cara superior de la que li està a sota. [...]
|
34.
salpuga
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Formiga de picada coent. [...]
|
35.
tarantisme
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Afecció nerviosa que s'atribuïa a la picada de la taràntula. [...]
|
36.
carxofes, favetes i bacallà saltats amb romesco i oli de picada
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
bistec
|
37.
crep de bacallà amb crema de verdures i picada de cibulet
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
38.
bistec
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Tall de carn de bou o de vedella per a fer a la graella, a la planxa o bé fregit. bistec rus Carn picada, normalment barrejada amb ou i assaonada amb all, ceba, julivert, etc., de forma arrodonida i plana, que se serveix fregida o a la planxa. bistec tàrtar Carn picada de bou o de [...]
|
39.
llonganissa
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Tros de budell llarg i prim ple de carn de porc picada i adobada. [...]
|
40.
anòfel
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Mosquit del gènere Anopheles, transmissor del paràsit de la malària, el qual és inoculat als humans amb la picada. [...]
|