Resultats de la cerca frase exacta: 175

31. peus de porc amb salsa de picada i bolets
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
32. hamburguesa
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Porció de carn picada, lleugerament premsada, de forma arrodonida i plana, que se serveix fregida o a la planxa. [...]
33. sobrellit
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Superfície inferior d'una pedra picada, que descansa sobre la cara superior de la que li està a sota. [...]
34. salpuga
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Formiga de picada coent. [...]
35. tarantisme
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Afecció nerviosa que s'atribuïa a la picada de la taràntula. [...]
36. carxofes, favetes i bacallà saltats amb romesco i oli de picada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
37. crep de bacallà amb crema de verdures i picada de cibulet
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
38. bistec
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Tall de carn de bou o de vedella per a fer a la graella, a la planxa o bé fregit. bistec rus Carn picada, normalment barrejada amb ou i assaonada amb all, ceba, julivert, etc., de forma arrodonida i plana, que se serveix fregida o a la planxa. bistec tàrtar Carn picada de bou o de [...]
39. llonganissa
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Tros de budell llarg i prim ple de carn de porc picada i adobada.  [...]
40. anòfel
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pàgines  4 / 18 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>