61.
bull-finch [en]
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Esport
Obstacle natural format per un terraplè amb dues bardisses a banda i banda, i una altra a la part superior. [...]
|
62.
terrane [en]
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la Terra
Unitat geològica estructural al·lòctona, amb una seqüència estratigràfica i una història tectònica diferents de les que presenten les unitats adjacents. [...]
|
63.
chop [en]
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Esport
Tir executat picant la bola per damunt amb l'estic, de manera que aquesta s'eleva descrivint una paràbola poc pronunciada. [...]
|
64.
drive [en]
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Esport
Cop de llarga distància que s'executa en el lloc de sortida, especialment quan es fa amb la fusta número 1. [...]
|
65.
muffin [en]
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Magdalena elaborada amb mantega que sol incorporar ingredients addicionals, dolços o salats, originària de la pastisseria dels Estats Units d'Amèrica. [...]
|
66.
twist [en]
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Esport
Salt amb què es fan girar els esquís 90º cap a un costat mantenint-los paral·lels, junts i perpendiculars al cos. [...]
|
67.
rock-and-roll [en]
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Esport
Figura d'acroesquí que consisteix a fer un mortal ventral, un balanceig amb els punys dels bastons a l'estómac i un volteig final. [...]
|
68.
brownie [en]
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Pastís de xocolata i nous o una altra mena de fruita seca, amb textura de bescuit, que se sol servir en porcions quadrades o rectangulars. [...]
|
69.
choctaw [en]
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Esport
Viratge en què el patinador canvia l'orientació del cos (de cara o d'esquena) i el peu i el fil amb què es desplaça. [...]
|
70.
gloucester [en]
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de cabra, de pasta premsada molt ferma, madurat durant un període de dos mesos, originari de la ciutat anglesa de Gloucester. [...]
|