FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Fruit de l'avellaner, de pericarpi llenyós i llavor oliosa. Llavor comestible de l'avellaner. Concreció llenyosa de la grandària d'una avellana dins una panna de suro. avellana torrada Besneula. [...]
FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
estrenyiments mig separant les llavors i que madura sota terra. Llavor del cacauet, comestible en cru o torrada, de la qual s'extreu un oli d'usos industrials i alimentaris. [...]
FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Carn dels bolets de soca del gènere Fomes i afins, assecada o torrada, que antigament s'emprava per a encendre foc. esca de bolet Esca 1 1. esca de verger Bolet de soca dels fruiters. esca marginada Bolet de soca de l'ordre de les porials, amb porus i marge clar, que viu sobre fusta [...]
FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Carn d'un fruit de clofolla, especialment de l'ametlla. Ametlla, de llavor única o doble, d'una varietat comercial destinada a l'elaboració de torrons o a ésser torrada. Moll d'un os. Part essencial d'alguna cosa. [...]