Resultats de la cerca frase exacta: 131

111. torrada amb pebrot escalivat i ventresca de tonyina amb allioli gratinat
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
112. torrada amb tonyina, pebrot escalivat i filets d'anxoves del Cantàbric
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
113. torrada de pa de coca amb anxoves del Cantàbric i escalivada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
114. torrada de Santa Teresa caramel·litzada amb gelat de canyella i toffee
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
115. cacau
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
lleugerament torrada i parcialment fermentada, principal ingredient de la xocolata. [...]
116. torrada amb formatge fresc d'untar, pinya tropical a la planxa i encenalls de pernil
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
117. fetge d'ànec semicuit amb torrada de pa de blat de moro i melmelada de figues
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
118. bolet
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
. bolet d'esca Bolet de soca de l'ordre de les porials, perenne, la carn del qual, prèviament assecada o torrada, s'emprava antigament per a encendre foc (Fomes fomentarius). bolet d'esca Bolet emprat per a encendre foc. bolet d'esca cremat Bolet de soca de l'ordre de les porials, de color gris [...]
119. tostación (castellà)
Font Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
f tecnol torrada.  [...]
120. gofio (castellà)
Font Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
m [harina] polenta f torrada.  [...]
Pàgines  12 / 14 
<< Anterior  Pàgina  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  Següent >>