1.
pepito
(castellà)
Font
Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
m [bocadillo] entrepà [de carn]. [...]
|
2.
ajamonarse
(castellà)
Font
Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
v pron fam posar bons sagins, posar greix (o carn). [...]
|
3.
fajardo
(castellà)
Font
Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
m p fr [pastel] panada (o empanada) f [de carn]. [...]
|
4.
carne
(castellà)
Font
Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
f 1 anat [tejidos] carn. 2 [cuerpo] carn. La resurrección de la carne, la resurrecció de la carn. 3 [comestible] carn, tall m. Carne de cordero, de ternera, carn de xai, de vedella. Comer la carne, menjar-se el tall. 4 [de los frutos] carn, polpa. 5 [dulce] confitura [sòlida]. 6 amer [de un tronco [...]
|
5.
acecinar
(castellà)
Font
Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
v tr 1 [alhumar] salar i fumar [la carn]. v pron 2 [un anciano] apergaminar-se. [...]
|
6.
cecina
(castellà)
Font
Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
f carn salada i fumada. [...]
|
7.
pachamanca
(castellà)
Font
Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
f amer carn a la llosa. [...]
|
8.
charque
(castellà)
Font
Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
m amer [cecina] carn salada i fumada. [...]
|
9.
nacatamal
(castellà)
Font
Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
m amer [empanada] panada de carn de porc f. [...]
|
10.
gabrieles
(castellà)
Font
Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
m pl fam cigrons [de la carn d'olla]. [...]
|