Resultats de la cerca frase exacta: 823

101. salsitxa
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Tros d'embotit fet amb un budell prim omplert de carn de porc picada i assaonada, delimitat per lligats. salsitxa de Frankfurt Salsitxa cuita i fumada feta amb carn de porc, de boví o amb una barreja d'ambdues. [...]
102. tupina
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Olla grossa amb una sola ansa. Conjunt de bocins de carn de porc, cuits i confitats en oli o llard dins un tupí. [...]
103. xarcuteria
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Establiment on venen diversos productes alimentaris de carn de porc, especialment embotits, conserves, etc. Conjunt dels productes que es venen en una xarcuteria. [...]
104. porquejat -ada
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Cuinat amb porc. Escudella porquejada. [...]
105. xoriç
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Llonganissa de llom de porc. [...]
106. camallot
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Embotit que es fa de carn magra i sang de porc mesclada amb espècies, posada dins la cotna de la cama i cuixa del porc. [...]
107. frescum
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Carn de porc matat de poc. [...]
108. grufa
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Part anterior del morro del porc. [...]
109. amanida de peus de porc
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
110. arròs amb costella de porc
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  11 / 83 
<< Anterior  Pàgina  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  Següent >>