111.
filet de vedella amb fetge d'ànec
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
112.
tàrtar de vedella amb fetge d'ànec
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
113.
terrina de fetge d'ànec amb melmelada
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
114.
distomatosi
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Malaltia, especialment del fetge, causada per la presència de dístomes. [...]
|
115.
trasplantament hepàtic auxiliar amb manteniment del fetge del mateix pacient in situ
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
[...]
biliverdina
f. [QU] [ZOA] Pigment de color verd present en la bilis, el fetge, la melsa i la medul·la òssia d'alguns animals. |
116.
amanida tèbia de rossinyols i fetge d'ànec
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
117.
fetge d'ànec amb torrades i ceba caramel·litzada
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
118.
fetge de porc saltat amb all i julivert
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
119.
biliverdina
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pigment de color verd present en la bilis, el fetge, la melsa i la medul·la òssia d'alguns animals. [...]
|
120.
hepàtic -a
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Relatiu o pertanyent al fetge. Artèria hepàtica. Còlic hepàtic. Grogós, d'un color semblant al del fetge. Verd hepàtic. [...]
|