Resultats de la cerca frase exacta: 285

91. societat del coneixement
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències socials
Societat capaç de relacionar uns fets amb els altres, comprendre'ls, elaborar abstraccions o idees i pensar autònomament. [...]
92. societat del coneixement
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències socials
Societat capaç de relacionar uns fets amb els altres, comprendre'ls, elaborar abstraccions o idees i pensar autònomament. [...]
93. batedora de mà
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Equipament de la llar. Decoració. Bricolatge
Batedora que se subjecta amb la mà i que se submergeix en els aliments per a batre'ls, triturar-los, mesclar-los o emulsionar-los. [...]
94. complaure
Font Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
v tr 1 complacer. M'esforço a complaure'ls, me esfuerzo en complacerlos. v pron 2 complacerse. Ens complaem a anunciar-vos que..., nos complacemos en anunciaros que...  [...]
95. sensibilitat capil·lar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Imatge personal
Sensibilitat dels cabells respecte als productes que se'ls apliquen. [...]
96. identitat nacional
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències socials
Conjunt d'actituds, formes, valors i esquemes de comportament que caracteritza la majoria dels habitants d'una nació i pel qual se'ls reconeix i se'ls diferencia dels membres d'altres nacions. [...]
97. identitat nacional
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències socials
98. tortó de fangs
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la Terra
Massa de fangs després de sotmetre'ls a un procés de deshidratació. [...]
99. litodiàlisi
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Procés de dissolució de càlculs, a fi de treure'ls amb més facilitat. [...]
100. marcar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Preparar els aliments i els condiments que els acompanyen, abans de coure'ls. [...]
Pàgines  10 / 29 
<< Anterior  Pàgina  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Següent >>