Resultats de la cerca frase exacta: 311

101. melada
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
102. nogat
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pasta de farina, de mel i de nous cuita al forn. [...]
103. desopercular
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Retirar els opercles (de les bresques) a fi de poder-ne extreure la mel. [...]
104. amanida de formatge de cabra gratinat amb mel
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
105. bacallà amb salsa agredolça de taronja i mel
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
106. bacallà gratinat amb crema de mel i espinacs
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
107. bacallà sobre llit de ceba confitada amb mel
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
108. costelles de xai rostides amb mel i taronja
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
109. espatlla de xai rostida amb mel i comí
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
110. filet de porc ibèric amb salsa de mel
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  11 / 32 
<< Anterior  Pàgina  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  Següent >>