Resultats de la cerca frase exacta: 374

71. innocu -òcua
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
72. mam
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
En el llenguatge infantil, aigua. Beguda alcohòlica.  [...]
73. quefir
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Beguda alimentosa efervescent, feta de llet fermentada. [...]
74. aromatitzant
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que aromatitza. Substància que, aplicada en petita quantitat, aporta una aroma a un aliment, una beguda, un cosmètic, etc., o bé en millora i en reforça l'aroma existent. [...]
75. borratxada
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Feta o dita irracional, pròpia de gent beguda.  [...]
76. cassalla
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Beguda alcohòlica d'alta graduació i molt seca. [...]
77. marrinxa
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Tabola, gatzara, especialment berenant, fent beguda. Fer marrinxa. [...]
78. sarsaparrella
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Beguda no alcohòlica feta a base de sarsa. [...]
79. assaborir
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Gustar lentament (un menjar o una beguda) per sentir-ne bé el sabor. Assaborir una vianda, un vi. Assaborir la música d'una cançó. Assaborir les belleses d'una obra d'art. [...]
80. aperitiu -iva
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que afavoreix una millor digestió dels aliments. Agent aperitiu. Que obre l'apetit, la gana. Beguda aperitiva. Beguda acompanyada de tapes que es pren ordinàriament abans d'un àpat. Fer l'aperitiu. [...]
Pàgines  8 / 38 
<< Anterior  Pàgina  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  Següent >>