Resultats de la cerca frase exacta: 638

91. sacarigen -ígena
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Capaç de convertir-se en sucre. [...]
92. vinificar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Convertir (un suc que conté sucre) en líquid alcohòlic per fermentació. A les vinyes, es vinifica separadament el raïm blanc i el raïm negre. [...]
93. fondant
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Xocolata especial per a ésser fosa. Xocolata fondant. Pasta feta de sucre, mantega, aigua i altres ingredients que, aromatitzada, s'empra en pastisseria i confiteria.  [...]
94. tonya
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Coca rodona feta de farina, patata, ous, oli i sucre, que es menja principalment per les festes de Pasqua en algunes contrades del País Valencià. [...]
95. acaramel·lar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Convertir en caramel. Acaramel·lar el sucre. [...]
96. natilla
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Nata, especialment la preparada amb sucre. [...]
97. sacarificar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Convertir en sucre. Sacarificar el midó. [...]
98. sucraire
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Persona que fabrica o ven sucre. [...]
99. mantegada
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pastís de farina, ou, sucre i mantega. [...]
100. quilo
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Quilogram 1. Necessito un quilo de sucre.  [...]
Pàgines  10 / 64 
<< Anterior  Pàgina  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Següent >>