Més opcions Cerca avançada Atenció personalitzada Preguntes més freqüents Cerca bàsica frase exacta fitxes de l'Optimot castellà-català verbs conjugats Nova cerca
Resultats de la cerca frase exacta: 638 71. sacarosa Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició) Sucre de canya o sucre de remolatxa, disacàrid constituït per fructosa i glucosa. [...] 72. curaçao Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició) Licor fet de la pell de taronges amargues, aiguardent i sucre, originari de Curaçao. [...] 73. rom 1 Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició) Licor que s'obté destil·lant una mescla fermentada de melasses i suc de canya de sucre, al qual es dona de vegades amb sucre cremat un color vermellós. [...] 74. plum-cake Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició) Pastís fet amb mantega, sucre, ous, farina, llevat, rom, panses de Corint i fruites confitades. [...] 75. sacaroide Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició) Semblant al sucre. Que conté agregats cristal·lins que tenen l'aspecte de sucre. Marbre sacaroide. [...] 76. sangria Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició) Beguda refrescant feta a base de vi, llimona, taronja i trossos de fruita, sucre, licors, etc. [...] 77. ensucrar Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició) Posar sucre (en alguna cosa), endolcir amb sucre. Paraules de consol que li ensucraven el dolor. [...] 78. magdalena Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició) Pastís petit ovalat o rodó, de massa esponjosa, fet de farina, llevat, llet, sucre, ou i oli. [...] 79. moca 1 Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició) Crema elaborada amb mantega, cafè, vainilla i sucre, amb què es guarneixen o farceixen pastissos, caramels, etc. [...] 80. almívar Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició) Cuita de sucre, mel o melassa dissolts en aigua fins a prendre consistència de xarop. Prunes en almívar. [...] Trieu el resultat per fonts Trieu el resultat per fonts Diccionari de la llengua catalana (169) Diccionari castellà-català (35) Diccionari català-castellà (28) Fitxes de l'Optimot (8) Diccionaris terminològics (363) Diccionari de sinònims Franquesa (26) Criteris lingüístics (3) Nomenclàtor de Catalunya (6) Pàgines 8 / 64 << Anterior Pàgina 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Següent >>