81.
amanida de cinc enciams amb caramels cruixents de formatge de cabra, fruites vermelles i vinagreta
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
82.
camellot
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Teixit groller i fort de fil de llana mesclat amb pèl de camell o de cabra. [...]
|
83.
faune
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Déu campestre representat ordinàriament amb banyes i peus de cabra. Home madur endut per la lascívia. [...]
|
84.
caprins
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Grup de mamífers artiodàctils de la família dels bòvids que comprèn la cabra i espècies afins. Individu d'aquest grup. [...]
|
85.
pinetell
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Rovelló de cabra. pinetell bord Lleterola de llet groga. pinetell clar Molleric clar. pinetell d'avet Bolet de l'ordre de les russulals, propi de les avetoses i més fat que el pinetell (Lactarius salmonicolor). pinetell de cabra Rovelló de cabra. pinetell de calceta Molleric de [...]
|
86.
tronxon
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Formatge fet de llet de cabra i d'ovella de format típic de volcà i de gust suau, originari de Tronchón. [...]
|
87.
recuit de llet de cabra, nata de llet de vaca i escuma de llet d'ovella
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
88.
amanida de formatge de cabra gratinat
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
89.
amanida de formatge de cabra tebi
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
90.
amanida tèbia de formatge de cabra
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|