FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Llista dels diferents plats que componen un àpat. Cobert d'una fonda, d'un restaurant, etc. Voleu un menú o preferiu menjar a la carta? Conjunt d'instruccions o d'opcions ofertes a l'usuari en l'execució d'un programa informàtic. [...]
FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Mancat de naturalitat, afectadament refinat. Un estil sofisticat. És un home elegant, però sovint peca de sofisticat. Molt complex i evolucionat. Una tècnica sofisticada. Un aparell sofisticat. Aquest restaurant ofereix una cuina creativa i sofisticada. [...]
FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Plat d'origen italià preparat amb una base de massa de pa ordinàriament rodona, coberta amb salsa de tomàquet, formatge fos i espècies, guarnida amb altres ingredients com olives, anxoves, etc. En aquest restaurant fan unes pizzes molt bones. [...]