Resultats de la cerca frase exacta: 150

21. marisqueria
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Restaurant on se serveix preferentment marisc. Botiga on es ven marisc. [...]
22. vegà -ana
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Relatiu o pertanyent al veganisme. Dieta vegana. Restaurant vegà. Que practica el veganisme.  [...]
23. vegetarià -ana
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Relatiu o pertanyent al vegetarianisme. Dieta vegetariana. Restaurant vegetarià. Que practica el vegetarianisme.  [...]
24. menú
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Llista dels diferents plats que componen un àpat. Cobert d'una fonda, d'un restaurant, etc. Voleu un menú o preferiu menjar a la carta? Conjunt d'instruccions o d'opcions ofertes a l'usuari en l'execució d'un programa informàtic. [...]
25. rostidoria
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Comerç on es rosteix carn, pollastres, etc., per a la venda. Restaurant on se serveix carn rostida. [...]
26. rutllar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Un mecanisme, funcionar. Un afer, un projecte, etc., fer el seu curs, anar endavant. El nou restaurant rutlla molt bé.  [...]
27. vagó
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
departaments que tenen llits, o més generalment lliteres. vagó restaurant Vagó d'un ferrocarril condicionat amb servei de restaurant. [...]
28. folrat -ada
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que té molts diners, que ha aconseguit una fortuna. Aquest restaurant és per a gent folrada. anar folrat d'armilla Anar fort d'armilla.  [...]
29. sofisticat -ada
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Mancat de naturalitat, afectadament refinat. Un estil sofisticat. És un home elegant, però sovint peca de sofisticat. Molt complex i evolucionat. Una tècnica sofisticada. Un aparell sofisticat. Aquest restaurant ofereix una cuina creativa i sofisticada.  [...]
30. pizza
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Plat d'origen italià preparat amb una base de massa de pa ordinàriament rodona, coberta amb salsa de tomàquet, formatge fos i espècies, guarnida amb altres ingredients com olives, anxoves, etc. En aquest restaurant fan unes pizzes molt bones. [...]
Pàgines  3 / 15 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>