Resultats de la cerca frase exacta: 28

11. carxofa i albergínia arrebossades
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
12. cors de carxofa arrebossats
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
13. necrosi de la capsa de la carxofa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Fisiopatia de la carxofera causa per baixes temperatures i humitat alta que fa que s'ennegreixin les puntes de la capsa de la carxofa. [...]
14. làmines de carxofa amb encenalls de foie-gras
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
15. cors de carxofa amb foie-gras i formatge parmesà
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
16. cors de carxofa saltats amb xiitake i pernil de gla
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
17. escarxofa
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Carxofa. [...]
18. cors de carxofa amb baldana i cruixent de pernil ibèric de gla
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
19. carpaccio de filet d'estruç amb làmines de carxofa i encenalls de grana padano
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
20. Addició de es- inicial: tisores o estisores?, carxofes o escarfoxes?, etc.
Font Fitxes de l'Optimot
Els substantius carxofa, palmatòria, tenalles, tisores i tovalles alternen amb els que, amb la mateixa forma, presenten el segment es- inicial: escarxofa, espalmatòria, estenalles, estisores i estovalles. Tant els uns com els altres són adequats i cada parella té el mateix significat. Per exemple [...]
Pàgines  2 / 3 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  Següent >>