Resultats de la cerca frase exacta: 320

31. mugir
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
El bou, la vaca, bramar. [...]
32. barraample -a
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que menja molt, s'aplica a un bou, una vaca, etc. [...]
33. barraprim -a
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que menja poc, s'aplica a un bou, una vaca, etc. [...]
34. cabrales
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Formatge de llet de vaca, semitou i de gust fort, originari de Cabrales. [...]
35. camembert
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Formatge elaborat amb llet de vaca, de pasta blanca i cremosa, originari de Camembert. [...]
36. gouda
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Formatge elaborat amb llet de vaca, de pasta semidura i en forma de roda, originari de Gouda. [...]
37. vaquer 2 vaquera
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Persona que es dedica a la pesca a la vaca. Barca destinada a la pesca a la vaca. [...]
38. brie
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Formatge elaborat amb llet de vaca, de crosta florida de color blanc i pasta tova i cremosa, originari de Brie. [...]
39. emmental
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Formatge elaborat amb llet de vaca, de pasta dura i compacta i amb grans forats, originari de la regió suïssa d'Emmental. [...]
40. inseminar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pàgines  4 / 32 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>