FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Trichoglossum i Geoglossum, del grup dels ascomicets, que es caracteritza per tenir fructificacions erectes i negroses en forma de llengua o de maça, que surten de terra, isolades o en grups. llengua de vaca Fetge de vaca b). llengua de vedella Llengua de bou. llengua de Sant Pau Peix de la [...]
FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
per al procés de divisió cel·lular, és sintetitzada per les plantes i els bacteris i es troba abundantment en el fetge. àcid fòrmic Àcid de fórmula HCOOH, el més simple dels àcids orgànics, líquid incolor, d'olor picant i desagradable [...]
Pasta cuita feta de fetge i una barreja de carn, menuts i greix, a la qual s'afegeixen ingredients diversos per a lligar-la, com ara ous, i per fer-la untuosa, com ara llet o brou, juntament amb altres condiments, espècies i substàncies aromàtiques. [...]
Substància extremament tòxica present a la pell, el fetge i els ovaris d'alguns peixos de la família dels tetraodòntids i en altres animals, com ara algunes salamandres, pops i granotes, que en cas d'ingestió bloqueja els canals de sodi de les cèl·lules i produeix insensibilitat nerviosa i paràlisi [...]