Resultats de la cerca frase exacta: 320

81. itàlic
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada semidura i textura elàstica i compacta, originari d'Itàlia. [...]
82. danbo
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta ferma i elàstica, presentat generalment amb forma rectangular, d'origen danès. [...]
83. blarney [en]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta ferma i gust dolç, presentat generalment amb forma arrodonida, originari d'Irlanda. [...]
84. appenzell [de]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada ferma i cuita, amb gust afruitat, originari del cantó històric suís d'Appenzell. [...]
85. fontina
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta dura cuita, amb gust dolç i delicat, originari de la vall italiana d'Aosta. [...]
86. esrom
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada semidura, textura flexible, gust lleugerament àcid i presentat amb forma rectangular, originari de Dinamarca. [...]
87. colby
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
88. finlàndia suís
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada ferma, madurat durant un període de tres a sis mesos, de gust especiat, originari de Suïssa. [...]
89. Flexió de gènere amb denominacions d'animals
Font Fitxes de l'Optimot
ovella  bou (o toro, o brau) vaca  cavall egua (o euga) gall dindi polla díndia gall fer polla fera  [...]
90. asiago
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta ferma semicuita i maduració mitjana, que se sol presentar en peces grosses, originari de la ciutat italiana d'Asiago. [...]
Pàgines  9 / 32 
<< Anterior  Pàgina  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  Següent >>