Resultats de la cerca frase exacta: 43

Diccionaris terminològics
1. xip
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Esport
Tir en què es fa picar l'estic contra terra, de manera que en rebotar toca la bola i l'eleva amb una paràbola molt pronunciada. [...]
2. xip
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Tecnologies de la informació i la comunicació
Element bàsic de la microelectrònica que conté un circuit integrat o més. [...]
3. xip
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Esport
Cop d'aproximació molt curt en què la bola descriu un arc petit i rodola en tocar a terra. [...]
4. fer un xip
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Esport
Colpejar la bola per aproximar-la al forat des d'una distància molt curta, de manera que descrigui un arc d'elevació petit i rodoli en tocar a terra. [...]
5. xip
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
6. xip
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Tecnologies de la informació i la comunicació
Unitat bàsica d'una ^seqüència pseudoaleatòria^. Segons la tècnica d'eixamplament utilitzada, en cada xip es modifica l'amplitud, la freqüència portadora o la durada del senyal. [...]
7. xip
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Esport
Llançament executat colpejant la bola amb el rebot de l'estic resultant d'haver-lo fet picar contra terra, de manera que la bola s'eleva amb una paràbola molt pronunciada. [...]
8. xip
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Esport
Cop d'aproximació molt curt en què la bola agafa poca elevació i rodola en tocar a terra. [...]
9. xip
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Esport
Dispositiu electrònic adherit al dorsal o a l'equip del corredor que és detectat pel sistema de cronometratge, utilitzat en les curses per a establir el temps transcorregut entre la línia de sortida i la línia d'arribada i, eventualment, altres punts del recorregut. [...]
10. xip
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Làmina molt fina d'una verdura, una hortalissa o una fruita, assecada i fregida o cuita al forn, i després amanida amb sal o pebre o algun altre condiment, que es menja com a aperitiu o com a guarnició. [...]
Pàgines  1 / 5 
Pàgina  1  2  3  4  5  Següent >>