Procediment d'esterilització d'aliments que consisteix a sotmetre'ls a temperatures compreses entre 60° i 80° de manera fraccionada i intermitent. [...]
Comerç dedicat a l'adquisició en grans quantitats de mercaderies o drets de servei als productors o prestadors per a revendre'ls als detallistes. [...]
Comerciant dedicat a l'adquisició de mercaderies o drets de servei als majoristes per a revendre'ls unitàriament o en petites quantitats al consumidor o usuari final. [...]
Àrea temàticaTecnologies de la informació i la comunicació
Tocar una zona de la pantalla amb la punta de dos dits o més fent el moviment de descloure'ls sense deixar de mantenir el contacte amb la superfície i exercint-hi una certa pressió. [...]
Mètode d'introducció de l'alimentació complementària consistent a oferir a l'infant aliments sense triturar, adequats a la seva edat i preparats d'acord amb les seves habilitats motores i de deglució, i a deixar que triï els que vol menjar i si se'ls menja amb els dits o amb coberts. [...]
Conjunt d'accions de màrqueting no intrusives basades en l'ús combinat de diferents tècniques, especialment l'optimització natural, el màrqueting de cercadors, el màrqueting de continguts i les xarxes socials, que té per objectiu captar l'interès dels usuaris i atraure'ls com a clients, sense [...]
Tractament isotèrmic aplicat als filferros d'acer amb un elevat contingut de carboni que té com a objectiu conferir-los una microestructura amb perlita fina que permeti treballar-los posteriorment en fred, i que consisteix a sotmetre'ls a austenització i a refredar-los posteriorment de manera [...]
Activitat d'ensenyament que pretén aconseguir un aprenentatge acadèmic a través d'experiències relacionades amb el voluntariat i el servei a la comunitat. [...]