Resultats de la cerca frase exacta: 11

Diccionaris terminològics
1. digerir
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Efectuar una digestió. [...]
2. intolerància alimentària
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Reacció adversa a aliments en què l'organisme és incapaç de digerir, metabolitzar o assimilar, de manera total o parcial, un aliment o un component d'un aliment. [...]
3. biodisponibilitat
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Quantitat de nutrients que un organisme pot digerir, absorbir, metabolitzar o utilitzar un cop ingerits. [...]
4. pectolític -a
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Capaç de digerir la pectina. [...]
5. intolerància alimentària
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Reacció adversa a aliments en què l'organisme és incapaç de digerir, metabolitzar o assimilar d'una manera natural un aliment o un component d'un aliment. [...]
6. intolerància alimentària
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Reacció adversa a aliments en què l'organisme és incapaç de digerir, metabolitzar o assimilar, de manera total o parcial, un aliment o un component d'un aliment. [...]
7. amilodispèpsia
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Impossibilitat de digerir els aliments que contenen midó. [...]
8. cel·lulosa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Glúcid polisacàrid macromolecular que és el constituent principal de les parets dels vegetals superiors, que l'aviram i els monogàstrics no poden digerir, però sí els remugants, i que aporta energia. [...]
9. creatorrea
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Presència de carn sense digerir als excrements. És el signe de Fles, indicatiu d'insuficiència pancreàtica. [...]
10. quall
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Extracte que s'obté del quart estómac dels remugants lactants, ric en quimosina, l'enzim específic per a digerir la llet. [...]
Pàgines  1 / 2 
Pàgina  1  2  Següent >>