151.
anxoves del mar Cantàbric amb escalivada tèbia
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
152.
cabdells de Tudela amb anxoves del mar Cantàbric
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
153.
cuixa de xai al forn amb patata al caliu
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
154.
rogers al forn amb olivada i taronja confitada
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
155.
turbot al forn amb trompetes de la mort i gambes
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
156.
ànec mut del Penedès rostit amb prunes i pinyons
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
157.
supremes d'orada de la Mediterrània al forn amb patates laminades
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
158.
xampinyons al forn amb pernil de Jabugo, all i julivert
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
159.
torrada amb pebrots al forn i seitons en vinagre
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
160.
anxoves del Cantàbric i torrada amb tomàquet fresc
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|