Resultats de la cerca frase exacta: 44

1. crep
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pasta feta amb una barreja fluida de farina, llet o aigua, i ous, que, en coure's, pren una forma prima i arrodonida, i se sol servir enrotllada o doblegada amb un farciment dolç o salat. [...]
2. crep
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Pasta d'origen bretó feta amb una barreja fluida de farina, llet o aigua, i ous, que, en coure's, pren una forma prima i arrodonida, i que se sol servir enrotllada o doblegada amb un farciment dolç o salat. [...]
3. crep
Font Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
f [o m] gastr crepe.  [...]
4. crep americana
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
5. crep fullada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Crep feta amb una pasta de farina, sal i aigua, estirada en fulls prims i superposats diverses vegades, generalment amb un farciment dolç o salat, típica de la cuina del Magrib. [...]
6. crep Suzette
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
7. crep al gust
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
8. crep d'espinacs
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
9. crep de gulasch
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
10. crep de kiwi
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  1 / 5 
Pàgina  1  2  3  4  5  Següent >>