51.
herbada
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Gran quantitat d'herbes. Metzina feta amb herbes metzineres. [...]
boral
m. [MD] Pólvores fines, blanques i astringents, compostes de borat i tartrat d'alumini, usades pels dermatòlegs. |
52.
manoll
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Manat. Un manoll d'herbes, de ciris, de pergamins. [...]
|
53.
desherbar
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Eliminar les herbes, especialment les perjudicials, (d'un camp). [...]
|
54.
ebenista
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Persona que treballa el banús i altres fustes fines, especialment per fer-ne mobles. [...]
|
55.
herbicida
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que destrueix les herbes. Producte utilitzat per a destruir les males herbes. [...]
|
56.
boral
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pólvores fines, blanques i astringents, compostes de borat i tartrat d'alumini, usades pels dermatòlegs. [...]
|
57.
tosquirar
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Tondre, esquilar. Escapçar (brots, plantes, herbes). Retallar (la moneda) per aprofitar-ne els retalls. [...]
|
58.
opilions
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Ordre d'aràcnids de potes caminadores molt llargues i fines, carnívors i preferentment higròfils. Individu d'aquest ordre. [...]
|
59.
amanida d'herbes de marge amb formatge de cabra
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
60.
assortiment de verdures fresques amb perfum d'herbes aromàtiques
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|