81.
farcellets d'espinacs i mató
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
82.
flamets amb nata
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
83.
farcellet de xocolata amb pastanagues caramel·litzades
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
84.
flamets amb mel
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
85.
terrina de foie-gras d'ànec trufat amb porto, codony i torradetes
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
86.
terrina de foie-gras i ceps amb tòfona, melmelada de flors i torradetes
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
87.
foie-gras d'ànec curat a la sal amb melmelada de tomàquet, mantega i torradetes
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
88.
farcellets de salmó amb escalivada
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
89.
farcellet de pasta fil·lo amb formatge i cansalada
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
90.
flamet amb quatre salses de fruita
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|