91.
peters
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Esport
Element executat a les paral·leles que consisteix a fer un mortal estirat enrere amb un gir de 90° i acabar en recolzament invertit lateral. [...]
|
92.
winkler
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Esport
Element executat a la barra fixa que consisteix a fer un molí endavant, fer un mortal endavant amb una pirueta i acabar en suspensió. [...]
|
93.
acabable
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que es pot acabar. Això no és acabable ni en tres dies. [...]
|
94.
mili
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Servei militar. Encara li falten tres mesos per a acabar la mili. [...]
|
95.
fènyer
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Acabar de treballar (la pasta de cada peça de pa) sobre una taula. [...]
|
96.
subintrar
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Un accés febril o d'altra mena, començar abans d'acabar l'anterior. [...]
|
97.
nova
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Esport
Figura consistent a executar un dofí fins a quedar en posició vertical amb un genoll flexionat, fer un gir, estirar la cama flexionada i acabar amb una immersió dels peus. [...]
|
98.
nova
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Esport
Figura consistent a executar un dofí fins a quedar en posició vertical amb un genoll flexionat, fer un gir, estirar la cama flexionada i acabar amb una immersió dels peus. [...]
|
99.
en curs
Font
Fitxes de l'Optimot
La locució en curs significa 'present, corrent, que té lloc en aquest moment'. Per exemple:
Els pressupostos són de l'any en curs.
Les obres en curs s'han d'acabar l'any vinent.
Amb aquest significat també es poden fer servir els adjectius present, corrent, actual, aquest: La votació es farà [...]
|
100.
coure en blanc
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Coure al forn una pasta sense amanir en un motlle fondejat generalment amb llegums secs, que s'han de retirar abans d'acabar la cocció. [...]
|