Resultats de la cerca frase exacta: 131

101. tarifa corporativa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Tarifa especial que acorda una agència de viatges o un hotel amb una empresa determinada per a l'ocupació de vols o habitacions per als seus empleats o convidats. [...]
102. cap de sala
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Treball
Persona que organitza els serveis del menjador d'un establiment i rep els clients, els condueix a la seva taula i pren nota de la comanda. [...]
103. reserva
Font Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
f 1 [acció de reservar] reserva, reservación. 2 [cosa reservada] reserva. 3 [secret, discreció] reserva. Sobre això cal guardar reserva, sobre esto hay que guardar reserva. 4 [de tren, hotel, avió, etc] reserva. 5 crist [del Santíssim] reserva. 6 dr [en un contracte] reserva. 7 mil reserva. Escala [...]
104. equipament hoteler
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
105. agrupació d'hotels independents
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Cadena hotelera formada per un conjunt d'hotels independents constituïts en associació per col·laborar i assolir objectius comuns. [...]
106. hostaleria
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Sector d'activitats econòmiques que comprèn la restauració, els hotels, els hostals, les pensions, els bars, etc. [...]
107. torre
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Arts
Habitatge unifamiliar situat fora d'una ciutat o en una urbanització, generalment voltat de jardí. [...]
108. cap de sala
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Persona que s'encarrega de planificar i organitzar un servei de restaurant, de supervisar i controlar les operacions que hi tenen lloc, i d'assegurar la correcta atenció als clients. [...]
109. cap de sector
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Treball
Persona que, en un establiment d'allotjament o de restauració, coordina el personal del menjador, el bar o el servei d'habitacions que té assignat, controla la qualitat del servei i atén personalment els clients. [...]
110. apear (castellà)
Font Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
amer [en un hotel] parar intr, posar intr. 15 apearse del burro (o del macho, o del asno) fam caure del ruc (o de l'ase).  [...]
Pàgines  11 / 14 
<< Anterior  Pàgina  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  Següent >>