11.
botifarra
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
12.
botifarra d'ou
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Variant de la botifarra blanca elaborada amb carn magra de l'espatlla, cansalada, carn del cap o d'altres parts no nobles del porc, amb la inclusió d'ous frescos, amanida amb sal i pebre negre i cuita. [...]
|
13.
botifarra, patates fregides i amanida
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
14.
botifarra, ous ferrats i patates fregides
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
15.
botifarra blanca
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
16.
botifarra dolça
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
17.
botifarra negra
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
18.
botifarra, mongetes, ou ferrat i pebrots verds
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
19.
calamars saltats amb botifarra, bolets i gambes
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
20.
ou ferrat, botifarra, mongetes seques i allioli
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|