FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Excrescència carnosa que tenen damunt el cap el gall, la gallina, etc. Part sortint i estreta de certes coses que recorda per la seva forma i posició la cresta d'un gall. La cresta d'un casc, d'un elm. La cresta de ploma d'un ocell. Les crestes d'una serralada. La cresta d'una onada. La [...]
Peça de pasta de la cuina xinesa en forma de cresta, elaborada amb farina de blat i aigua i farcida amb una barreja de carn, generalment de porc, i verdura, que es consumeix bullida, al vapor o fregida i generalment acompanyada de salsa de soia. [...]
Foca d'uns 3 m de llargària i uns 300 kg de pes, de pell fosca, amb la cara negra fins als ulls i el cos gris amb taques negres, que viu en aigües àrtiques de l'oceà Atlàntic, el mascle de la qual presenta un sac de pell de color vermell sobre les fosses nasals que s'infla especialment en època de [...]