41.
pa de carbó
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Pa que incorpora com a ingredient un percentatge petit de carbó activat, el qual li confereix un color negre i afavoreix l'absorció de toxines presents a l'organisme. [...]
|
42.
pa de cereals
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
43.
pa de flama
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
44.
pa de gluten
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
45.
pa de gluten
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Pa fet amb farina rentada prèviament, a fi de separar-ne el midó; és recomanat als diabètics. [...]
|
46.
pa de Graham
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Pa de farina de blat sense purificar. [...]
|
47.
pa de granyons
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Pa elaborat amb farina integral a la qual s'afegeixen granyons. [...]
|
48.
pa de màquina
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
49.
pa de neu
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Esport
Massa compacta de neu adherida a la sola d'un esquí, una pell de foca, un grampó o una bota que dificulta la progressió de l'esportista. [...]
|
50.
pa de neu
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Esport
Massa compacta de neu que s'adhereix a soles d'esquís, pells de foca, grampons, botes, etc., i que en dificulta l'ús. [...]
|