91.
reserva confirmada
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Lleure. Turisme
Reserva que s'ha ratificat per escrit o oralment a un client abans que aquest en faci ús. [...]
|
92.
sortida d'emergència
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Lleure. Turisme
Sortida d'un edifici que s'utilitza per a evacuar-lo amb rapidesa i seguretat en cas d'emergència. [...]
|
93.
transferidor | transferidora
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Lleure. Turisme
Persona que s'encarrega de traslladar o acompanyar persones, generalment viatgers, des d'un punt a un altre. [...]
|
94.
vagó llit
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Lleure. Turisme
Vagó condicionat amb departaments que tenen llits o lliteres, o seients i respatllers que s'hi poden convertir. [...]
|
95.
atracció inflable
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Lleure. Turisme
Estructura de plàstic inflable, de formes arrodonides i sovint de grans dimensions, que s'utiiltza per a activitats lúdiques. [...]
|
96.
autenticitat
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Lleure. Turisme
Qualitat d'una proposta turística d'identificar-se amb la cultura i la identitat de l'indret on s'ofereix. [...]
|
97.
barri antic
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Lleure. Turisme
Part més antiga d'una ciutat que en constitueix el nucli a partir del qual s'ha anat desenvolupant. [...]
|
98.
cuiner | cuinera
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Lleure. Turisme
Persona que s'encarrega de preparar, manipular, cuinar i decorar els aliments que se serveixen en un establiment turístic. [...]
|
99.
guia de turisme
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Lleure. Turisme
Persona que s'ocupa de prestar serveis d'informació en matèria cultural, artística, històrica, geogràfica o ecològica a turistes. [...]
|
100.
moc
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Lleure. Turisme
Pasta elàstica modelable feta amb ingredients diversos que per la seva textura gelatinosa característica s'utilitza com a joguina. [...]
|