Resultats de la cerca frase exacta: 98

Diccionaris terminològics
71. mixtura de Biedert
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Mescla nutritiva emprada en pediatria, composta de nata, aigua i lactosa. [...]
72. ponx d'ou
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Beguda elaborada amb ous batuts, llet o nata, sucre i generalment un licor. [...]
73. neutralització
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
Correcció de l'acidesa natural excessiva dels àcids emprats en l'elaboració de vins, olis, nata, mantega i derivats làctics, etc. [...]
74. muntar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Batre la nata, la clara d'ou, la mantega, etc. fent-la augmentar de volum, fins que el resultat quedi espès i ben lligat. [...]
75. sèrum de mantega
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Producte lacti líquid de color blanc groguenc, lleugerament menys espès que la nata, amb un contingut baix en greix i de gust lleugerament agre. [...]
76. crema agra
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Nata, amb un percentatge baix de matèria grassa, a la qual s'afegeixen bacteris d'àcid làctic, els quals la tornen agra i l'espesseixen. [...]
77. braç de gitano
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Pastís de forma allargada, fet amb pa de pessic, farcit de crema, nata, trufa, etc., enrotllat i empolvorat amb sucre de llustre, xocolata o crema cremada. [...]
78. llet fortificada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Llet enriquida amb nata o albúmina d'ou. [...]
79. crème fraîche [fr]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Nata, amb un mínim del 30 % de matèria grassa, fermentada amb bacteris o agents de fermentació, de gust lleugerament amarg, color blanc i textura untuosa, que aguanta la calor. [...]
80. formatge cremós
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fresc fet amb llet sencera i nata, de color blanc trencat a groc pàl·lid, sense crosta, amb una textura que el fa idoni per ser untat en una superfície. [...]
Pàgines  8 / 10 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Següent >>