61.
moher
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pèl llarg i sedós de la cabra d'Angora i d'altres varietats de cabra. Roba feta de pèl de cabra d'Angora, o una imitació d'aquesta roba. [...]
|
62.
cranca
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Cabra 5. [...]
|
63.
amanida de cinc enciams amb caramels cruixents de formatge de cabra, fruites vermelles i vinagreta
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
64.
lladella
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Cabra 4 1. [...]
|
65.
cabrit
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Petit de la cabra. [...]
|
66.
cordovà
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pell de cabra adobada. [...]
|
67.
xurmer -a
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que ha de mamar d'una ovella o d'una cabra que no és la seva mare. Un xai, un cabrit, xurmer. Que no admet un xai o un cabrit fill seu a mamar. Una ovella, una cabra, xurmera. Vedell que mama. [...]
|
68.
camussa
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pell d'isard, de cabra, d'ovella, etc., d'un color groc pàl·lid, sotmesa a una preparació que la fa molt suau i flexible. [...]
|
69.
cabrot
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Boc1 1. Cabra 5. [...]
|
70.
recuit de llet de cabra, nata de llet de vaca i escuma de llet d'ovella
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|