Resultats de la cerca frase exacta: 260

111. surimi
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
Producte alimentari de textura gelatinosa elaborat amb una pasta procedent de carn de peix blanc i de vegades d'aviram a la qual s'afegeixen additius i condiments, que s'utilitza per a fer succedanis de peix o marisc i, en general, per a elaborar menjar processat. [...]
112. vacherin [fr]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta crua premsada, suau i elàstica, madurat durant un període mínim de tres setmanes, amb gust lleugerament salat i textura cremosa, presentat amb forma de barra i envoltat d'una crosta d'escorça d'avet, originari de la Savoia. [...]
113. tejedura (castellà)
Font Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
114. mapatge MIP
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Comunicació. Audiovisuals
Mapatge de textura en què s'apliquen sobre l'objecte gràfic diferents mapes, els quals han estat creats i emmagatzemats prèviament, segons el nivell de detall necessari i la distància entre l'objecte i el punt d'observació, que permet optimitzar l'eficiència de la renderització sense disminuir la [...]
115. ou mil·lenari
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Plat de la cuina xinesa consistent en un ou dur de gallina, ànec o guatlla, amb la clara de color d'ambre i el rovell de color verd negrós, de textura gelatinosa i gust fort, que es prepara colgant l'ou cru en un medi alcalí, tradicionalment una barreja de calç, cendra, sal i argila, durant un [...]
116. susceptor de microones
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Transports
una temperatura superior als 100 ºC, a fi d'aconseguir un aspecte i una textura similars als que s'obtenen amb un forn convencional. [...]
117. expressió visual i plàstica
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències socials
Expressió que permet crear i donar forma, textura, color, etc. a diversos objectes mitjançant els sentits. [...]
118. organolèptic -a
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Dit dels caràcters dels aliments (color, olor, tast, textura) que afecten els òrgans dels sentits (vista, gust, olfacte, tacte). [...]
119. clapa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Petita extensió que es distingeix de la superfície que l'envolta pel color o la textura, però no per la seva elevació. [...]
120. alteració
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la Terra
Transformació parcial o completa de les roques, dels minerals, dels sòls o dels dipòsits superficials, acompanyada de canvis de color, textura, duresa o forma. [...]
Pàgines  12 / 26 
<< Anterior  Pàgina  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  Següent >>