Resultats de la cerca frase exacta: 259

161. talp
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Arts
Coloració negrosa, roja i semineutra, de textura visual brillant avellutada, que suggereix el color del pelatge d'un talp comú. [...]
162. guillotina
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Instrument de tall consistent en una ganiveta guiada per dos muntants verticals que serveix per a tallar formatge de textura fràgil. [...]
163. atribut paisatgístic
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Atribut qualitatiu que li atorga a una planta una qualitat paisatgística, com ara el color, la forma, la textura o l'olor. [...]
164. antiduna
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Transports
Textura del fons de la mar formada per grups d'ondulacions que interaccionen i estan en fase amb les onades de gravetat superficials. [...]
165. batre
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Remenar enèrgicament, a cops de forquilla, de batedor o amb un aparell, un preparat líquid o pastós fins a aconseguir una determinada textura. [...]
166. esrom
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada semidura, textura flexible, gust lleugerament àcid i presentat amb forma rectangular, originari de Dinamarca. [...]
167. filtre de Gabor
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la Terra
Filtre digital consistent en una funció harmònica modulada per una distribució gaussiana, utilitzat per a realitzar anàlisis de textura i segmentació d'imatges. [...]
168. granola
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Aliment compost per flocs de civada i altres cereals barrejats amb fruits secs i mel, tot torrat fins que adquireix una textura cruixent. [...]
169. mascarpone
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb nata dolça, de textura cremosa, de color blanc i de gust suau, originari de la regió italiana de la Llombardia. [...]
170. stichelton [en]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge blau fet amb llet crua de vaca, de textura mantegosa i gust suau però intens, originari de la regió anglesa de Nottinghamshire. [...]
Pàgines  17 / 26 
<< Anterior  Pàgina  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  Següent >>