Resultats de la cerca bàsica: 970

51. formatge de tupí
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet originàriament amb llet d'ovella, amb addició d'anís o d'un altre licor durant la fermentació, de pasta cremosa, untuosa i suau, olor forta i gust picant. [...]
52. formatge de vaca
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge elaborat exclusivament a partir de llet de vaca. [...]
53. formatge del Montsec
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet crua de cabra, de coagulació làctica, de pasta tova, amb la crosta cendrosa i florida. [...]
54. formatge doble gras
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
55. formatge en oli
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge sense crosta que, quan encara és tendre, es posa en un pot amb oli d'oliva verge i herbes aromàtiques o espècies perquè s'hi conservi. [...]
56. formatge grana padano
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada cuita, de color groc palla o blanc, amb una textura granulosa característica, de gust delicat i diversos graus de maduració, que es presenta en forma de roda de vint-i-quatre a quaranta quilos de pes. [...]
57. formatge Picón Bejes-Tresviso
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge blau fet amb llet de vaca, ovella o cabra, o bé amb la barreja de dues o de totes tres, de pasta mantegosa, compacta i amb ulls, de gust una mica picant, que madura en caves de maduració. [...]
58. forquilla de formatge
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Estri en forma de forquilla de dues puntes que serveix per a agafar i emplatar trossos de formatge de pasta semitova o dura, o també per a trencar trossos de formatge de pasta dura. [...]
59. ganivet de formatge
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Ganivet adient per a tallar formatge. [...]
60. hamburguesa amb formatge
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Tecnologies de la informació i la comunicació
Icona que representa un menú d'una interfície digital amb una disposició que suggereix la forma d'un entrepà d'hamburguesa amb formatge fos vist de costat. [...]
Pàgines  6 / 97 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>