Resultats de la cerca bàsica: 970

81. formatge de pasta tova
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
82. formatge de pasta virada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
83. formatge majorero [majorero: es]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de cabra, de pasta premsada no cuita, gras, de massa compacta al tall. [...]
84. formatge semisec
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
85. caputxetes de formatge amb salsa de formatge parmesà
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
86. braçalladora
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
En la premsa de formatge, barra de fusta que prem el formatge i li fa escórrer el xerigot. [...]
87. formatge manxego semimadurat en oli
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
88. caseós -osa
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que té les qualitats del formatge. Semblant al formatge. [...]
89. manxego
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Formatge de llet d'ovella originari de la Manxa. Formatge manxego. [...]
90. caseïna
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Mescla de proteïnes present a la llet i al formatge, molt nutritiva. [...]
Pàgines  9 / 97 
<< Anterior  Pàgina  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  Següent >>