Resultats de la cerca bàsica: 970

1. formatge
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
2. el cognom Formatger (Formatje, Formatjé, Formatjer, Formatgé) / forma normativa dels cognoms
Font Fitxes de l'Optimot
La forma normativa d'aquest cognom és Formatger. Les variants prenormatives Formatje, Formatjé, Formatjer i Formatgé no s'adeqüen a la normativa ortogràfica vigent, establerta per l'Institut d'Estudis Catalans. [...]
3. formatge de raclet
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada i textura cremosa, madurat durant un període de tres a quatre mesos, amb gust dolç i lleugerament cítric, originari del cantó suís de Valais. [...]
4. formatge
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Massa alimentosa que s'obté coagulant la llet, esprement-ne el xerigot i consolidant la part presa. [...]
5. formatge
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
6. formatge
Font Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
m queso. Formatge manxego, parmesà, de bola (o d'Holanda), queso manchego, parmesano, de bola.  [...]
7. fer formatge
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Transformar la llet en formatge. [...]
8. formatge àcid
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
9. formatge artesà
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge elaborat per un mestre artesà a partir de la llet procedent de bestiar de l'explotació pròpia o bé d'altres explotacions del municipi mateix o de municipis veïns i en què està limitada la utilització de diferents additius i ingredients. [...]
10. formatge blanquet
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de cabra, de forma discoidal i sense crosta, que té un gust entre dolç i àcid, poc salat i gomós, gras i aromàtic, originari del País Valencià. [...]
Pàgines  1 / 97 
Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>