Resultats de la cerca bàsica: 970

1. formatge
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Massa alimentosa que s'obté coagulant la llet, esprement-ne el xerigot i consolidant la part presa. Formatge de Maó. Formatge fresc, salat. Ratllar formatge. Un formatge. formatge de bola Formatge de tipus holandès, de forma esfèrica i generalment recobert d'una capa de cera [...]
2. el cognom Formatger (Formatje, Formatjé, Formatjer, Formatgé) / forma normativa dels cognoms
Font Fitxes de l'Optimot
La forma normativa d'aquest cognom és Formatger. Les variants prenormatives Formatje, Formatjé, Formatjer i Formatgé no s'adeqüen a la normativa ortogràfica vigent, establerta per l'Institut d'Estudis Catalans. [...]
3. formatge de raclet
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
4. formatge
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Massa alimentosa que s'obté coagulant la llet, esprement-ne el xerigot i consolidant la part presa. [...]
5. formatge
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
6. formatge
Font Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
m queso. Formatge manxego, parmesà, de bola (o d'Holanda), queso manchego, parmesano, de bola.  [...]
7. fer formatge
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Transformar la llet en formatge. [...]
8. formatge àcid
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
9. formatge artesà
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge elaborat per un mestre artesà a partir de la llet procedent de bestiar de l'explotació pròpia o bé d'altres explotacions del municipi mateix o de municipis veïns i en què està limitada la utilització de diferents additius i ingredients. [...]
10. formatge blanquet
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de cabra, de forma discoidal i sense crosta, que té un gust entre dolç i àcid, poc salat i gomós, gras i aromàtic, originari del País Valencià. [...]
Pàgines  1 / 97 
Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>