FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
salat. Pescar peix. Animal que viu exclusivament en l'aigua. Conjunt de peixos. Aliment que s'obté de la pesca. peix agostenc Agostenc 2. peix blanc Peix que té una petita proporció de greix a la seva carn. peix blau Peix que té una elevada proporció de greix a la [...]
FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Aliment fet de farina pastada amb aigua, generalment fermentada, i cuita al forn, especialment el fet amb farina de blat. Pa d'ordi, de sègol, de barreja. Pa tou, del dia. Pa dur, sec. Pa blanc, morè, negre. Pa integral. Pa de munició. Pa beneït. Sucar pa amb vi. Menjar pa sol [...]
FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
. Cama d'un bolet. Part basal de l'esporòfit dels briòfits que penetra en els teixits del gametòfit i n'absorbeix aliment, fent les funcions d'un haustori. Pila de pasta d'oliva molta, de raïm aixafat, etc., disposada en cofins o en altres recipients per a ésser premsada [...]