31.
vi dolç
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
32.
vi ecològic
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
Vi elaborat d'acord amb les prescripcions específiques reconegudes per als productes de l'agricultura ecològica. [...]
|
33.
vi escumós
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
34.
vi escumós
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
35.
vi escumós
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
Vi obtingut per mitjà de la primera o segona fermentació alcohòlica de raïm fresc, de most de raïm o de vi, de varietats autoritzades o recomanades, amb un grau alcohòlic volumètric total del vi de base no inferior al 8,5% i que desprèn diòxid de carboni endogen en dissolució que assoleix [...]
|
36.
vi especial
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
37.
vi especial
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
38.
vi ferruginós
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Vi al qual hom ha afegit una sal de ferro. [...]
|
39.
vi gasat
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
40.
vi gasat
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|