91.
pergamí
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pell d'ovella, de cabra, de vedell o, eventualment, d'altre animal, preparada per a escriure-hi, ésser impresa o emprada en enquadernació. Paper preparat imitant el veritable pergamí. pergamí vitulí Vitel·la . Document escrit sobre pergamí. Antecedents nobiliaris. [...]
|
92.
isard 1
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Mamífer artiodàctil remugant de la família dels bòvids, semblant a la cabra, amb banyes primes i corbades de la punta i pelatge fosc amb taques blanquinoses al cap, que habita les zones muntanyoses del sud d'Europa (Rupicapra rupicapra). [...]
pergamí
|
93.
lletraga
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Lleterola de llet groga i espècies afins. lletraga peluda Bolet no comestible de l'ordre de les russulals, semblant al rovelló de cabra, de barret pelut, llet blanca i sabor picant, que viu en simbiosi amb les estepes (Lactarius tesquorum). [...]
|
94.
dóngola
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pell de cabra adobada que s'utilitza per a l'empenya de la sabata. [...]
|
95.
camellot
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Teixit groller i fort de fil de llana mesclat amb pèl de camell o de cabra. [...]
|
96.
faune
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Déu campestre representat ordinàriament amb banyes i peus de cabra. Home madur endut per la lascívia. [...]
|
97.
amanida tèbia de formatge de cabra amb fruita seca i tête-de-moine
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
98.
amanida d'escalivada amb formatge de cabra
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
99.
amanida de canonges amb formatge de cabra
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
100.
amanida de ceps amb formatge de cabra
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|