Resultats de la cerca frase exacta: 755

161. fetge d'ānec a la brasa amb poma caramel·litzada i coulis de gerds
Font Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica Alimentaciķ. Gastronomia
 [...]
162. lòbul
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a ediciķ)
Part més o menys sortint d'una víscera, d'un òrgan, d'un apèndix, etc., limitada per un sec profund o bé destacada per la seva forma arrodonida. Els lòbuls d'una fulla. Els lòbuls del cervell, del fetge. El lòbul de l'orella. Els lòbuls d'un liquen [...]
163. cec cega
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a ediciķ)
hepàtic Bossa del budell embrionari a partir de la qual es desenvolupa el fetge. [...]
164. coca d'escalivada cruixent amb fetge d'ānec semicuit i amanida amb vinagreta de tōfona
Font Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica Alimentaciķ. Gastronomia
 [...]
165. suprema de fetge d'ānec a la planxa amb pomes saltades i oli de vainilla
Font Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica Alimentaciķ. Gastronomia
 [...]
166. fetge d'ānec semicuit amb torrada de pa de blat de moro i melmelada de figues
Font Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica Alimentaciķ. Gastronomia
 [...]
167. filet de vedella a la brasa amb fetge d'ānec i reducciķ de vinagre de xerčs
Font Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica Alimentaciķ. Gastronomia
 [...]
168. trinxat de peus de porc i fetge d'ānec amb xips de carxofes amb pebre negre
Font Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica Alimentaciķ. Gastronomia
169. oca
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a ediciķ)
, el fetge i les plomes (Anser anser). oca d'Egipte Ocell de la família dels anàtids, que viu a l'Àfrica (Alopochen aegyptiacus). oca de bec curt Ocell de la família dels anàtids, de bec rosat i negrós (Anser brachyrhynchos). oca de collar Ocell de la família dels [...]
170. oli
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a ediciķ)
Greix de procedència animal o vegetal, líquid a la temperatura de 20 °C. Oli de cacauet, de soia, de sèsam, de gira-sol, de blat de moro. Oli de ricí, d'ametlles dolces, d'eucaliptus. Oli de fetge de bacallà. oli de cedre Oli extret, per destil·lació, del [...]
Pāgines  17 / 76 
<< Anterior  Pāgina  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  Següent >>