Resultats de la cerca frase exacta: 433

181. immunodifusió simple
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Immunodifusió en què s'incorpora l'antisèrum al gel abans que se solidifiqui i, posteriorment, s'aplica l'antigen en una única zona, des d'on es difon a través del gel. [...]
182. immunodifusió simple
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Immunodifusió en què s'incorpora l'antisèrum al gel abans que se solidifiqui i, posteriorment, s'aplica l'antigen en una única zona, des d'on es difon a través del gel. [...]
183. electroforesi de camp polsant
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Electroforesi que permet separar molècules de DNA de grans dimensions amb l'aplicació de camps elèctrics alternants a una matriu, generalment de gel d'agarosa. [...]
184. electroforesi de camp polsant
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Electroforesi que permet separar molècules de DNA de grans dimensions amb l'aplicació de camps elèctrics alternants a una matriu, generalment de gel d'agarosa. [...]
185. servei específic
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Transports
186. formació
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Esport
Cadascuna de les disposicions conjuntes que adopten els membres d'un equip en el transcurs d'una prova, un encontre o una competició. [...]
187. còctel negre d'estiu
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Còctel elaborat amb vi negre, gasosa, vermut negre, llimona i gel. [...]
188. cohesió per sinterització
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la Terra
Cohesió deguda a la formació de ponts de gel per sublimació. [...]
189. gelificant
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Additiu alimentari que dona a un aliment una consistència de gel. [...]
190. gelificant
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Additiu alimentari que dona una consistència de gel a un aliment. [...]
Pàgines  19 / 44 
<< Anterior  Pàgina  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  Següent >>